Parties

De lekkerste parties van Rotterdam

Tropi Caliente organiseert de lekkerste salsa parties van Rotterdam en omgeving! Op de mooiste locaties, elk met een eigen stijl en sfeer. Regelmatig terugkerende parties zijn Latin’ish, Salsa Sunday Lounge en Bachata y Mas. Maar we bedenken constant nieuwe concepten, dus check de agenda voor je favoriete party!

Latin’ish

Een paar keer per jaar wordt de Business Lounge van Excelsior Rotterdam omgetoverd tot een waar danspaleis. Een unieke locatie met drie zalen, een goede dansvloer en volop gratis parkeergelegenheid voor de deur! Latin’ish is een unieke party met een totaalpakket aan sensatie! Salsa, bachata, ritmo, kizomba, merengue en nog veel meer.

Locatie: Excelsior Stadion, Honingerdijk 110, 3062 NX Rotterdam.
Check onze agenda voor de eerstvolgende Latin’ish.

Bachata y Mas

De beste Bachata’s, een geweldige sfeer en een goede dansvloer zorgen voor een onvergetelijke avond, dit alles op de sfeervolle locatie “De Kroon Rotterdam”
Intiem, romantisch, gevarieerd, passievol en met diverse stijlen Bachata. DJ LatinMania zal het publiek laten genieten van alle diverse Bachata stijlen, van de flitsende Bachata Dominicana tot en met de zwoele Bachata Romantica.
Natuurlijk wordt er naast Bachata ook Salsa, Kizomba, Merengue etc… gedraaid maar het hoofdgerecht op deze avond is heerlijke Bachata’s.

Let op!!! nieuwe locatie:
Locatie: De Kroon Rotterdam / Schiemond 20-22, 3024 EE Rotterdam
Check onze agenda voor het eerstvolgende Bachata y Mas

© Copyright - Tropicaliente