Latin Beach Party

Zon, zee, strand, een zwoel zomerbriesje en in de verte het geluid van trommels; een beach party is de ideale invulling voor uw personeelsfeest of bedrijfsuitje in de zomer. En wat past er beter bij de zomer dan een tropisch sfeertje? In onze Latin Beach Party proeven uw gasten van de rijke Latijns-Amerikaanse cultuur met salsa, merengue, bachata, tango, samba en nog veel meer.

Themafeest Beach

Bij aankomst wordt u ontvangen met een heerlijke tropische welkomstcocktail en een bloemenkrans. U waant zich direct in de tropen! Een sambaband of brassband zorgt voor een knallende opening, gevolgd door een demonstratie van de beste latin dansers van Nederland. Salsa, samba, bachata, merengue of tango, aan u de keus!

Workshops

Onze dansers laten u mee swingen in een workshop salsa, merengue, bachata, samba, tango, percussie of capoeira. Iedereen kan meedoen! U kunt ook kiezen voor een combinatie van verschillende workshops en entertainment. Zo leert u uw collega’s eens op een andere manier kennen! De workshops worden gegeven door ervaren docenten, maar plezier staat voorop.

Limbo & Fire

Een DJ zorgt voor de beste party beats, maar een spetterende live band mag zeker niet ontbreken! De avond bereikt een tropisch hoogtepunt met een spetterende ‘Limbo & Fire’ show door Braziliaanse showgirls. Hun kunsten zijn adembenemend! Na de show mag u het zelf eens proberen; hilariteit alom!

Van welkomstcocktail tot exotische danseressen, live acts en BBQ; wij regelen uw latin beach party tot in de puntjes. Tropi Caliente werkt samen met gerenommeerde beach clubs op de beste locaties, tegen de scherpste prijzen!

Krijgt u er al zin in?

© Copyright - Tropicaliente