Themafeesten

Uit de rijke Latijns-Amerikaanse cultuur hebben wij drie themafeesten voor u samengesteld: Salsa, Brasil en Beach. Elk thema heeft zijn eigen sfeer en is tot in de details uitgewerkt. Met passende decors, exotische kleding, tropische buffetten en spetterend entertainment komen uw gasten helemaal in de sfeer van het thema.

Een themafeest kan overal plaatsvinden. Tropi Caliente tovert iedere denkbare locatie razendsnel om tot een tropische ruimte. Ook buiten, bijvoorbeeld voor een tuin- of strandfeest.

Programma Themafeest

Uw gasten worden ontvangen met een kleine live act en tropische cocktails. Tijdens een tropisch buffet draait de DJ rustige achtergrondmuziek. In een workshop kunnen uw gasten vast opwarmen voor de rest van de avond. Elk themafeest heeft een ruim aanbod om uit te kiezen: salsa, merengue, bachata, tango, zumba, capoeira, Afrikaans trommelen, sieraden maken of zelf de heerlijkste exotische cocktails mixen. Het programma wordt verder ingevuld met live muziek, DJ en spectaculaire (dans)shows in het thema van uw keuze. Wilt u een onderdeel weglaten of juist toevoegen? Dat kan uiteraard. Elk themafeest wordt voor u op maat gemaakt, voor elke gelegenheid en elk budget. Daar adviseren wij u graag bij!

Tropi Caliente is een full service organisatiebureau voor tropische activiteiten en evenementen.

Van privé feestje tot festival: Tropi Caliente Brings Tropical Joy to Your Party!

© Copyright - Tropicaliente