Entertainment

Entertainment is misschien wel het belangrijkste onderdeel, geen geslaagd feest zonder muziek of vermaak! Tropi Caliente werkt samen met vele professionele artiesten en entertainers en adviseert u daar graag bij. Naast onze eigen artiesten kunnen we ook optreden als bemiddelaar bij externe partijen. Wat voor feest wilt u? Stel uw eigen tropische feest samen met DJ, live muziek, workshop of dansshow.

DJ

Van rustige achtergrondmuziek tot een spetterende party, onze DJ’s trakteren u op een muzikaal menu dat bij uw feest past. Op uw verzoek wisselen zij hun tropisch repertoire af met populaire muziek en golden oldies die iedereen meezingt. U kunt ze ook uw programma laten presenteren

Live muziek

Spetterende orkesten van Brazilië tot Cuba, tropische brassbands, allround orkesten, traditioneel of eigentijds, een kleine bezetting van 4 personen of een 20-koppige big band. Alles is mogelijk, maar altijd live entertainment van het hoogste niveau! Zij maken van elk feest een succes en nemen uw gasten helemaal mee in de Latijnse-Amerikaanse sfeer.

Workshops

Workshops zijn ideale ‘opwarmertjes’ voor een feest; om in de stemming te komen en om contact te maken. U kunt kiezen voor een actieve dansworkshop salsa, merengue, bachata, zumba, samba, tango of capoeira. Nog exotischer? Een workshop Afrikaans trommelen. Of juist rustiger? Zoals sieraden maken of zelf de heerlijkste exotische cocktails mixen. De workshops worden gegeven door ervaren docenten, maar plezier staat voorop!

Dansshows

Tropi Caliente biedt dansshows aan in de thema’s Salsa, Brasil, Afrikaans en Tropical. Zoals capoeira, een energieke combinatie van muziek, dans en schijngevecht. Ongetwijfeld het hoogtepunt van de avond en een lust voor het oog. Professionele gezelschappen van 1 tot 10 dansparen in schitterende kleding geven een wervelende show waar de energie en passie vanaf spatten! Uw gasten kunnen eventueel na afloop meedoen en samen met de dansers één van de figuren uit de show leren.

Heeft u uw keuze al gemaakt of wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder!

© Copyright - Tropicaliente