Bedrijfsfeesten

Carnaval in Rio de Janeiro, tango in Buenos Aires, salsa in Havana, merengue in de Dominicaanse Republiek: in Latijns-Amerika maken ze van het leven een feestje. Met opzwepende ritmes, energieke dansen en natuurlijk de tropische warmte. Wilt u een origineel en dynamisch bedrijfsfeest? Go tropical en verras uw gasten met Latijns-Amerikaanse passie en levenslust.

Organiseert u een teambuilding voor de afdeling, een spetterend personeelsfeest voor alle medewerkers of een relatie-event? Voor elke gelegenheid en elk budget bedenken wij een passende sfeer en invulling. Om vast in de stemming te komen, kunt u kijken bij onze themafeesten. Laat u inspireren door de thema’s Salsa, Brasil, of Beach. Wilt u het toch net even anders? Geen probleem, wij maken elk thema voor u op maat. Uiteraard kunt u ook uw eigen bedrijfsfeest samenstellen. Met ons brede netwerk van artiesten en entertainment zetten wij al uw ideeën om in een tropisch totaalconcept.

Uw bedrijfsfeest van A tot Z geregeld

Niets moet en alles mag! Wat uw wensen ook zijn, wij regelen het van A tot Z. U hoeft alleen nog maar te genieten. Tropi Caliente heeft jarenlange ervaring in het organiseren van tropische evenementen en een professioneel netwerk. Zo kunnen wij alles verzorgen wat er voor een evenement nodig is. Met ons organisatietalent en creativiteit maken we ook van uw bedrijfsfeest een succes.

Decor, techniek en meer

Tropi Caliente zorgt niet alleen voor top entertainment, maar ook dat alle andere aspecten van uw feest top geregeld zijn. Met schitterende decors veranderen we iedere locatie in een tropisch paradijs. Van sierverlichting tot spectaculaire lichtshow, van vergunningen tot gastvrouwen en publiciteit, wij regelen het graag voor elke gelegenheid en elk budget. Eventueel kunt u ook uw catering via ons laten verzorgen. Voor exotische hapjes en buffetten werken wij samen met een gespecialiseerd cateringbedrijf.

Tropi Caliente is een full service organisatiebureau voor tropische activiteiten en evenementen.

Van privé feestje tot festival: Tropi Caliente Brings Tropical Joy to Your Party!

© Copyright - Tropicaliente