Latinweekender

Latin Weekender, een 3-daags latin evenement in Center Parcs “Limburgse Peel”

Latin Weekender is het latin feest van Nederland! Drie dagen lang de lekkerste salsa, kizomba-, bachata- en Caribbean parties, dansshows, workshops en bootcamps, een pool party, heerlijk eten en nog véél meer. Het ultieme ‘weekendje weg’ voor groepen vrienden en latin lovers.

Kan je nog geen salsa, bachata of kizomba dansen? Geen probleem! Tijdens Latin Weekender kan je het leren. Doe mee aan één van de vele bootcamps of workshops en leer in één weekend de fijne moves. En wat je overdag hebt geleerd breng je ’s avonds gelijk in praktijk tijdens een van de afterparties.

Tijdens Latin Weekender verblijf je in een cottage, voorzien van comfortabele bedden, een volledig ingerichte keuken en badkamer, TV, open haard en méér. Alles wat er nodig is om een weekend lang te kunnen genieten! De toegang tot – en deelname aan – alle feesten, optredens, bootcamps en workshops zijn daarbij inbegrepen.

Voor meer info

Festivalconcept & organisatie

Kent u de Días Latinos in Amersfoort of Latin Beach op het strand van Hoek van Holland? Of het Zomercarnaval? Tropi Caliente levert ook topentertainment voor festivals en is al jaren de preferred partner van het Zomercarnaval in Rotterdam.

Wij verzorgen niet alleen de programmering, maar bedenken leuke concepten en voeren ze ook uit. Met onze creativiteit zorgen we voor die typische festivalsfeer en de juiste beleving, ons organisatietalent zorgt ervoor dat het allemaal ook vlekkeloos verloopt. Volgens afspraak en binnen het budget. Daar staan wij voor!

Tropi Caliente heeft jarenlange ervaring in het programmeren, organiseren en realiseren van festivals en evenementen op maat. Kwaliteit staat voorop! We werken uitsluitend samen met professionals, zodat u verzekerd bent van een vlekkeloze organisatie van uw festival. Of het nu gaat om vergunningen, horeca, beveiliging, dansscholen, evenementen of publiciteit, onze werkwijze staat garant voor betrouwbaarheid en succes. Dat hebben we de afgelopen jaren ruimschoots bewezen!

Mogen wij ook uw festival organiseren? Neem gerust eens contact op; het verplicht u tot niets.

© Copyright - Tropicaliente