Latin & tropische festivals

Kent u de Días Latinos in Amersfoort of Latin Beach op het strand van Hoek van Holland? Of het Zomercarnaval? Tropi Caliente levert ook topentertainment voor festivals en is al jaren de preferred partner van het Zomercarnaval in Rotterdam. En we bedenken steeds nieuwe concepten. Zoals Latin Weekender, een 3-daags latin evenement in Center Parcs De Eemhof: een primeur voor Nederland!

Festivalconcept & organisatie

We bedenken niet alleen leuke concepten, we voeren ze ook uit. Met onze creativiteit zorgen we voor die typische festivalsfeer en de juiste beleving, ons organisatietalent zorgt ervoor dat het allemaal ook vlekkeloos verloopt. Volgens afspraak en binnen het budget. Daar staan wij voor!

Tropi Caliente heeft jarenlange ervaring in het programmeren, organiseren en realiseren van festivals en evenementen op maat. Kwaliteit staat voorop! We werken uitsluitend samen met professionals, zodat u verzekerd bent van een vlekkeloze organisatie van uw festival. Of het nu gaat om vergunningen, horeca, beveiliging, dansscholen, evenementen of publiciteit, onze werkwijze staat garant voor betrouwbaarheid en succes. Dat hebben we de afgelopen jaren ruimschoots bewezen!

Mogen wij ook uw festival organiseren? Neem gerust eens contact op; het verplicht u tot niets.